Как работим в Мовен Софт ?

Moven Soft заслужено намира своето място сред най-добрите фирми за уеб дизайн и уеб разработки в страната. Високата мотивация и стремеж към постигане на целите издигат компанията сред първите места във виртуалния свят. Ние предлагаме пълен съпорт от начало до край за вашия бизнес. Функционираме като един добре смазан механизъм, който винаги работи с швейцарска точност, прецизност и усет към детайлите! Благодарение на нашите професионалисти с добър опит в разработването на уеб приложения, маркетинг и реклама, сме готови да ви осигурим цялостно решение за вашия бизнес, фирма или за вашите лични нужди.

Представяме ви нашия работен механизъм с неговите етапи и процеси на развитие, без които не би съществувал вашия качествен уебсайт:

  • Първият и най-съществен етап е зараждането на идея и представа за вашия бизнес. Механизмът започва да се задвижва благодарение на тези стартиращи елементи! Срещата и коментарите с нас също са ключови етапи за започване на желания проект. Ние ще ви изслушаме и отговорим на всички ваши въпроси, които ви вълнуват. След проведената дискусия внимателно ще анализираме информацията и ще ви държим в течение със ситуацията.
  • Идеите, които предлагаме, са иноваторски, свежи и нестандартни. Те заемат челна позиция в нашия добре работещ механизъм и представляват зародиша за възникването на новия проект. Добрите идеи се раждат благодарение на креативността на младия ни професионален екип с усет и детайлност. Ние усъвършенстваме идеите и ги гледаме „под лупа”. След като сме препоръчали най-доброто за вашия уебсайт, вие ще придобиете ясна представа и идея за бъдещия проект.
  • Чрез възникването на новите идеи място в механизма си намират и план-заданията, които играят важна роля. Те са основния двигател на механизма и без план или задание не би могло да функционират отделните му елементи. Следването на стъпките е много важно, затова планиране е основна част от осъществяването на идеите. Заданието съдържа детайлна информация, необходима за реализирането на проекта – Какво? Къде? Кога? Как? Защо? Отговорът на тези въпроси дава пълното и подробно описание на цялата информация във вашия уебсайт. Към всяко задание има договор, съдържащ метод на работа, срокове, технологии, гаранция и точна цена на проекта в пълното му описание.
  • Дизайнът е следващата важна стъпка, която се заражда благодарение на предходните добре функциониращи процеси. Тук механизмът на работа е творчески, вдъхновен от новите идеи и желание за реализация. Точно затова е и най-интересен, защото всичко вече излиза на „бял свят” – визуализира се целта, придобива се яснота като се придава характерен външен вид, чар и уникалност. Уебсайтът придобива вече истински облик и стилен външен вид, съобразен с най-модерните технологии в тази сфера.
  • Програмирането е следващата стъпка, която цели тестване и поддържане на кодовете на компютърната програма. За да функционира един механизъм е важно неговото тестване – да се пробва как работи. Нашият екип гарантира 100% от нашата работа, дори и след приключване на проекта и договорните отношения. При възникване на някакви проблеми може да се свържете с нас за настройки, отстраняване и коригиране на проблема. стратегия развитие
  • След като сме се убедили, че всичко работи с швейцарска точност, може да започне процесът по стартиране. Това е най-възловият етап от действието на механизма, защото тук излиза наяве нашата свършена работа. От Moven Soft винаги избираме правилната технология за структурата, функциите, задачите и бъдещото развитие, изцяло съобразени според вашите представи. Правилното функциониране на сайта зависи от първоначалния избор на технологии затова винаги си поставяме правилните стратегии за развитие и се доверяваме на нашия богат опит.
  • За да развиете вече добре направения сайт, най-доброто, което препоръчваме са: поддръжка, SEO оптимизация, реклама и анализи. Без поддръжката на сайта механизмът на действие би спрял с течение на времето. Затова този етап също е много съществен за поддържането на живот на вашия виртуален бизнес. По-големите сайтове изискват по-чести промени поради постоянно необходимите функционални и визуални добавки. С цел да се хареса от мнозина, да бъде лесно достъпен и видим, ние препоръчваме SEO и място за реклама, които ще издигнат вашия сайт сред първите позиции в търсачките. Точно така – Кой е по-по-най? Гаранцията е, че конкуренцията ще остане на заден план и вие ще летите в интернет пространството!