Трябва ли малкият Ви бизнес да има изработен уеб сайт? Да!

изработка на уеб сайт

Изработка на сайт

Много малки фирми все още не използват интернет за извършване на бизнес. Всъщност 46% от американските малки фирми все още нямат уеб сайт за компанията си, според проучване. В Канада представянето е още по-мрачно, само 41% от канадските малки фирми имат уеб сайт, докато 51% от българските фирми разполагат със собствен уеб сайт.

Защо трябва да има уеб сайт малкия бизнес?

Първата причина, поради която малките фирми се нуждаят от уеб сайт, дори ако фирмата Ви има пет служители или по-малко, е защото толкова много от вашите потенциални клиенти прекарват много време в сърфиране. Например, проучване установи, че канадците прекарват средно 36,3 часа в разглеждане на сайтове в рамките на един месец , докато американците прекарват 35,2 часа онлайн всеки месец, а българите са над 40 часа на месец.

Ето няколко причини че се нуждаете от изработка на сайт

Хората използват интернет като използват телефонният си указател.

Преди време казахме на собствениците на малки предприятия, че няма значение дали имат уеб сайт, ако по-голямата част от бизнеса им е местен. Но сега почти всеки използва интернет, за да получи информация – дори местна информация. Потенциалните клиенти използват своите смартфони и таблети, за да решат къде да отидат и какво да купят. Така че вашият малък бизнес трябва да излезе в местното търсене или внимавайте – хората, които търсят, ще намерят друг местен бизнес.

Бизнес уеб сайт дава легитимност.

Хората очакват фирмите да имат изработени уеб сайтове, точно както очакваха фирмите да имат истински физически бизнес адрес. Без бизнес уеб сайт се появяват въпроси в очите на клиентите. Вие ли сте точната фирма? Или не сте достатъчно технологично израстнали? Може би сте фирма която не може да си го позволи? Всички неща, които не искате хората да мислят за вашия бизнес.

Наличието на бизнес уеб сайт ви дава и друг маркетингов канал.

Наличието на бизнес уеб сайт ви дава автоматично онлайн присъствие. Помислете за него като онлайн билборд. Веднага имате шанс да запознаете хората с вашите продукти и услуги както и алтернативен начин хората да ви намерят. Разбира се, колко очи привлича вашият онлайн билборд ще зависи от вашите съзнателни маркетингови усилия, за да привлечете вниманието на хората, като оптимизация за търсачки , блогове, използване на социални медии и онлайн реклама.Тук можем да помогнем да се ангажираме с изработка на сайт за вас и се погрижим изцяло с дигиталният маркетинг.

Бизнес уеб сайт ви дава друга възможност за събиране на данни

Например, да се накарат хората да напишат имейл адресите си на парчета хартия и да ви ги предават лично във физическият магазин е трудно. Но да накарате хората да напишат своя имейл адрес в във вашият уеб сайт е много по-лесно – особено ако възприемат, че получават нещо за него, като например бюлетин , специален доклад или електронна книга . И след като имате имейл адреса, имате друг начин да се свържете с потенциалния си клиент.

Разходите за електронната търговия се увеличават всяка година.

В САЩ потребителите са похарчили 453,46 млрд долара за онлайн пазаруване. Продажбите на електронна търговия на дребно се очаква да нараснат с бързи темпове през следващите години и да нараснат до малко над 684 милиарда щатски долара през 2020 г. В Канада разходите за електронна търговия възлизат на 27 милиарда долара през 2015 г., а продажбите се очаква да достигнат почти 40 милиарда щатски долара до 2018 г. Канадците пазаруват повече в чужбина, отколкото в страната, като 67% от покупките отиват в други държави ( PFS ). Очевидно потребителите искат онлайн опции.

Над 90% от покупките в световен мащаб все още се извършват офлайн, което доказва, че уеб пространството все още е предпочитание за пазаруване на повечето хора .

Каква е вашето извинение да не сте онлайн?

Но ако всъщност искате повече бизнес, бизнес уеб сайт сега е като визитната картичка – и е задължително за всеки. Уеб сайт, който служи като цифрова визитна картичка, предоставящ на търсещите информация информация за бизнеса ви и какво можете да направите за тях, все още си заслужава. Ако още не разполагате с такъв, разгледайте нашето портфолио, след това погледнете различните онлайн бизнес модели и вижте какъв вид уеб присъствие ще работи най-добре за вашия малък бизнес и се свържете с нас.